Letni horoskop Tehtnica 2009

Enostavno je smešno, ko ti nekdo prerokuje usodo glede na tvoje nebesno znamenje na spletu. Še bolj smešno pa je, da je toliko iskanj po horoskopu na spletu. Stric google pravi, da je bilo v mesecu juliju kar 201.000 iskanj pod besedo horoskop.

Za vse tehtnice,… Dajte si duška, dvignite si svoj ego.

Horoskop

HOROSKOP TEHTNICA [23. 9.-22. 10.]

POČUTJE – HOROSKOP TEHTNICA

Možni so občasni glavoboli, povečana nervoza ali težave s pritiskom. Stresne situacije, predvsem povezane s službo, bodo včasih imele negativen vpliv na vaše fizično počutje, zato se zdravo , redno poskrbite za rekreacijo in občasno obiščite zdravnika. Posebno pazljive naj bodo v prvem trimesečju starejše Tehtnice, saj bodo zaradi poslabšanega imunskega sistema velikokrat priklenjene na posteljo.

LJUBEZEN – HOROSKOP TEHTNICA

Znašli se boste v dilemi: ali končati dolgotrajno razmerje in se podati na neznano pot ali pa vztrajati in izboljšati dosedanje odnose. Februar bo dober mesec za reševanje problemov. Kakršna koli odločitev bo dobra, vendar pod pogojem, da ne boste dovolili, da bi drugi vplivali nanjo. Po razrešenih problemih bo sledilo obdbobje harmoničnih in strastnih odnosov. Samskim Tehtnicam se bo na začetku poletja ponudila izredna priložnost, katere razvoj bo popolnoma odvisen od vas samih. Če boste želeli, da razraste v kakovostno zvezo, boste morali določiti lestvico prednosti. Horoskop tudi opozarja da vam bo simpatija včasih zamerila vašo nesposobnost razkazovanja in razdajanja ljubezni.

DELO – HOROSKOP TEHTNICA

Od sodelavcev boste na trenutke zahtevali, da vam pri vsem pomagajo, potem pa se boste nečesa lotili na lastno pest in prekoračili vsa pravila. Z zadirčnostjo ne boste daleč prilezli, s prijaznostjo pa boste imeli svoje nadrejene v premoči. Leto vam bo ponudilo veliko možnosti za napredovanja v karieri, nad čimer boste sprva navdušeni, kasneje pa boste sprevideli, da obveznosti presegajo vaše trenutne sposobnosti. Zato se boste naučili odgovornosti sprejemati naloge, ki ste jim kos. Pri “postranskih” dejavnosti vas bo včasih pekla vest in prav je tako. Razmislite, ali je vredno žrtvovati dober spanec za visoke kupčke denarja in posledično s tem toliko več skrbi.

DENAR – HOROSKOP TEHTNICA

Letos vam horoskop sporoča kopali se boste v denarju. Zaslužili boste več, kot ste kdaj koli pričakovali. Ne obremenjujte se s tem, da je včasih ta denar nepošteno zaslužen, saj ste delavni in ne iščete izgovorov za lenobo. Del zasluženega denarja naložite za slabše čase, del dobička, ki ga ne boste pogrešali, pa podarite v humanitarne namene.

Vir horoskopa:  horoskop-2007.org

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Letni horoskop Tehtnica 2009”

  1. helenca helenca  pravi:

    hehe najbolj od vsega me je nasmejal denar :lol: no to pa že res ne bo držalo. razen če se to spremeni v zadnjih štirih mesecih, res nebi imela nič proti če bi se vsaj enkrat v življenju kopala v denarju :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !