“Jebeš”

Jebeš počitnice! Utapljam se vsakodnevni bedi brez dela, ker sem en velik lenuh. Ne da nočem delati, sit sem vsega in ne iščem, imam željo. Ta vikend je za mano in tečem v novega v upanju polnega zabave, katera se kasneje spremeni v upanje oziroma v željo po novem tednu tako, da lahko rečem da se vse to samo pretvarja in živim iz tedna v teden. Bolj rečeno živim iz dneva v dan, ker ne vem kaj bom danes počel, kaj šele jutri.

Poletni dnevi mi težijo in niti cigaret mi več ne paše. Dnevi so vedno bolj muhasti in vedno bolj se mi zdi da tole objavo pišem iz samega obupa. Zagrenjen sem kot grenivka in sam sit svojega jamranja. Mislim, da vedno bolj pozabljam na pregovor “Živi kot da boš umrl jutri in sanjaj kot da boš živel večno!”, katerega naj bi se držal. Ne vem zakaj, vendar optimizem me zapušča.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na ““Jebeš””

  1. Marija Marija  pravi:

    Diplomirala sem iz tazga stanja v srednji šoli in doktorirala med nategovanjem absolventa. Če rabiš izziv v lajfu, ti nobena mentaliteta ‘kolk je fajn, k nimaš nč za počet’ ne bo pomagala. Ne glede na to, kolk si jo mantraš, kolk žurk obrneš in kolk si pod vplivom substanc. Rešitev? Jst sm šla delat med počitncami, skor čist vseen kam in čeprav tut v raznih službah ni blo glih optimalnga stanja, sem dobila nekaj izkušenj in nekaj denarja, kar je še zmeri dost bolje kot crkovat od dolgčasa doma. Ne glede na to, kako obračaš… Včasih je kul probat kej izvenserijskega; če si mestni otrok, pejt delat v vrtnarijo; če si tip človeka, k ga izzivajo bolj miselni orehi, pejt delat nekaj zlo fizičnga; če si ekstremno štorast, pejt kelnart; če ne znaš z ljudmi, pejt na prostovoljno delo v dom za ostarele al pa pazit mulce… Zgolj moje izkušnje in ni mi žal za nobenkrat, ko sem se česa lotla. Vso srečo in želim ti, da ubiješ dolgčas predno on ubije tebe.

  2. keylimepie  pravi:

    kot neka bivanjska praznina se mi bere, ni fajn. najdi si nek cilj, pa tudi če je to izgubiti 2kg, da ti bo jeans lepše padal čez rit in da te spet mal prime neka motivacija . . . chin up !

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !